Zoek hier naar vacatures
Op zoek naar een baan; kijk bij onze vacatures
Sollicitatie tips
Zorg voor een goed CV
Wees open en eerlijk
Maak een goede eerste indruk!
Val op tussen de massa

Op zoek naar een baan; bekijk onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan, een nieuwe stap in jouw carrière? Bekijk ons actuele vacatureaanbod bestaande uit diverse functies, op alle niveaus, binnen uiteenlopende branches!

Of schrijf je in zodat jij altijd direct vindbaar bent voor ons, zodra er een passende vacature online komt. Zorg ervoor dat jouw gegevens kloppen zodat de juiste match gemaakt wordt!

Een baan zoeken volgens Staffchain

Schrijf je zo volledig mogelijk in en maak een JobAlert aan waarin jij aangeeft waar jouw wensen en behoeften liggen. Dan ontvang je alle passende vacatures direct per e-mail! Uiteraard houden wij jou ook via onze Social Media kanalen op de hoogte. Je kunt ons volgen via LinkedIn, Facebook en Twitter! Zo wordt een baan zoeken gemakkelijker en de kans op succes groter. Uiteraard benaderen wij jou zelf ook zodra wij een passende functie voor jou in bemiddeling krijgen.

Een baan zoeken volgens Stafchain

Op ons online platform val je op. Zo kun je je alleen inschrijven als je ’serieus’ beschikbaar bent en staan er alleen openstaande vacatures in.
Het hoeft niet veel tijd te kosten om daarna de updates bij te houden. Dat kan automatisch via een Job Search Agent of door het volgen van onze Social Media. Zo wordt een baan zoeken gemakkelijker en de kans op succes groter.

USP´s

  • Gemiddeld hebben onze kandidaten binnen 3 weken een gesprek
  • Met een Job Search Agent ben je altijd en overal op de hoogte van de passende vacatures
  • Altijd een vacature in jouw vakgebied en regio
  • Vacatures voor alle niveaus in heel Nederland
  • Anno 2019 een samenwerking metcirca 980 werkgevers

Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons op via het contactformulier.
Met een vacaturepakket snel een medewerker gevonden!

CBX Nederland BV heeft via vacaturepakket een Service- Elektromonteur aangenomen. Gemakkelijk en snel voorzien van de juiste kandidaten. Het is fijn dat je de selectie in eigen handen kan houden!

Zeer snel een geschikte kandidaat
Binnen 2 weken mijn perfecte medewerker gevonden!
Schuijl Logistieke Professionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.