Zoek hier naar vacatures
Tijd voor jouw volgende stap?

Volg Staffchain op Social Media

Volg ons op Social Media

Staffchain is ook aanwezig op diverse Social Media kanalen. Via de verschillende kanalen houden wij jou onder andere op de hoogte van de laatste vacature ontwikkelingen, het laatste Staffchain nieuws en kun je mee discussieren over actuele onderwerpen binnen de arbeidsmarkt.

 

Staffchain op LinkedIn

Word lid van de Staffchain LinkedIn group

Staffchain heeft op LinkedIn zowel een bedrijvenpagina als een group. Via onze bedrijfspagina delen wij de laatste ontwikkelingen binnen Staffchain en de meest recente vacatures. Volg onze Bedrijfspagina!

Op de group kun je actief mee discussieren over actuele onderwerpen, houden wij jou op de hoogte van de vacature ontwikkelingen en delen we nieuws! Word lid van onze LinkedIn group!

Staffchain op Twitter

Volg Staffchain op Twitter!Staffchain is ook aanwezig op Twitter. Via Twitter delen wij de laatste vacatures, de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuw. Volg Staffchain en blijf op de hoogte!

Staffchain op Facebook

Like Staffchain op Facebook!Staffchain houdt jou ook via Facebook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste vacatures en meer! Like onze Facebook pagina en blijf ook via Facebook op de hoogte!
Schuijl Logistieke Professionals gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.